28/4/14

Μια μικρή ανανέωση στην κουζίνα μας! (Τη μικρή)

Όταν ο Δημητράκης ήταν 1,5έτους, ο Άγιος Βασίλης (νονοί, γονείς και παππούδες μαζί, βλέπετε το συγκεκριμένο δωράκι ήταν αρκετά ακριβό) μας έφερε δώρο μια υπέροχη κουζίνα από το ΙΚΕΑ.


Άξιζει όμως τα χρήματά της 100% αφού μέχρι και σήμερα ο μικρός μου σεφ (3ετών) μαγειρέυει καθημέρινα έχοντας πια και βοηθό τον Γρηγοράκο (1έτους). 

Σήμερα το πρωί αποφάσισα να της κάνω μια μικρό ανακαίνιση! Υλικά μου τρεις ταινίες washi tape.







Σας φιλώ!
Ελένη









11 σχόλια:

  1. αχ αυτην την κουζίνα! απο καιρό την έχω βάλει στο μάτι αλλα είναι ακριβή η άτιμη! της έδωσες μια ευχάριστη νότα! σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στο λινκ παρτυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάχη είναι πολύ ακριβή! Αγοράζεις συρταριέρα με αυτά τα χρήματα από το ΙΚΕΑ! Αλλά σε σχέση με τις πλαστικές έχει μεγάλη αντοχή και ειναι και πανέμορφη! Εγώ σε ευχαριστώ για το όμορφο πάρτι!

      Διαγραφή
  2. Ωραία κουζινούλα και πολύ ωραία η ιδέα της ανακαίνισης.
    Από το party!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμείς την έχουμε αυτή την κουζίνα! Αξίζει 100% τα λεφτά της, αφού είναι σαν κανονικό έπιπλο και η κόρη μου τρελαίνεται να παίζει μαζί της. Της έχω αγοράσει και μία ποδιά και όταν η μαμά μαγειρεύει, μαγειρεύει και αυτή οπότε έχω την ησυχία μου. Χαχα. Η δική σας με τις τσαχπινιές που της έκανες, έγινε πιο παιχνιδιάρικη :)
    (σε βρήκα μέσω του πάρτυ της Μάχης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ του είχα φτιάξει καπέλο σεφ!! Καλά μαγειρέματα :-)

      Διαγραφή
  4. Αχχχ πόσο σας ζηλεύω!!! Και εμεις θέλαμε κουζίνα, αλλα θεωρείτε κοριτσίστικο παιχνίδι ... το 2014 μιλάμε τώρα. Ωραία η ιδέα σου να βάλεις washi tape!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι καλύτεροι σεφ είναι άντρες! Εγώ αυτό απαντούσα :-) σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη!!

      Διαγραφή